Luisterkind-afstemming

Luisterkind Methode

Ik heb de opleiding Luisterkind-werker gevolgd bij Diana Hendriks. Ik heb deze Luisterkind Methode geïntegreerd in mijn praktijk.

Door het maken van een Luisterkind-afstemming ga ik in gesprek met een diepere laag in jezelf, je ziel. Je ziel heeft inzichten waar jij je niet altijd bewust van bent in dit leven. In je ziel bevinden zich de herinneringen, je emoties en je ervaringen die je gaandeweg je leven(s) hebt meegemaakt. Dit maakt iedere afstemming uniek en soms ook behoorlijk confronterend. Vragen die je hebt, neem ik mee in de afstemming waardoor knelpunten aan het licht kunnen komen en er inzichten ontstaan. Dit alles gebeurt op afstand zonder fysiek contact. Dit maakt dat deze methode zeer laagdrempelig en zeker prettig voor kinderen is.

Open en liefdevol zal ik luisteren naar jou of naar je kind. Het is allemaal in jou aanwezig en ik schrijf het hele gesprek voor je op. Het is bijzonder hoe effectief, verhelderend en helend deze methode is. Vaak kan ik in de afstemming samen met jou al enkele problemen oplossen waar je in het dagelijkse leven hinder van ondervindt. Soms vraagt het naderhand een inspanning van jou om zaken aan te pakken en mee aan de slag te gaan.

Voor wie is een Luisterkind-afstemming bedoeld?

Een Luisterkind-afstemming is mogelijk bij kinderen, maar ook bij volwassenen, ongeboren kinderen, mensen die in coma liggen, mensen met een verstandelijke beperking, mensen die inmiddels zijn overleden.

Een Luisterkind-afstemming kan helpen om inzicht te krijgen in je eigen gedrag of het gedrag van je kind. Je begrijpt waarom een kind bepaald gedrag vertoont of waarom jij steeds tegen dezelfde dingen aan blijft lopen.

Onderwerpen die bij kinderen vaak duidelijk worden: Schoolgedrag, leerproblemen, slecht slapen/eten/luisteren, lusteloosheid, boosheid, verdriet, moeheid, oorsprong van de band met andere familieleden.

Een Luisterkind-afstemming is dan ook bedoeld voor iedereen die wat problemen ervaart, van welke aard dan ook. Dit kan zijn in het contact met anderen, angsten voor bepaalde situaties, gevoel van vast lopen in je leven of gedrag van jezelf waar je last van hebt.

Wat doet een Luisterkind-afstemming niet?

Ik ben geen arts of psycholoog. Ik verhelp ook geen ziektes of aandoeningen. Ik maak alleen contact met jou, je zoon of dochter om helder te krijgen wat er scheelt. Niet meer en niet minder. Eventuele vervolgstappen zijn verder aan jou/jullie.

Wat zijn de voordelen van een Luisterkind-afstemming?

Een Luisterkind-afstemming maak ik door op afstand contact te maken met je ziel. Je hoeft niet naar mij toe te komen en we spreken geen tijdstip af voor de afstemming. We hebben enkel via de mail contact om gegevens uit te wisselen. Aansluitend aan de afstemming, stuur ik deze direct per mail naar je toe.

Voor wie kun je een Luisterkind-afstemming aanvragen?

Je kunt een afstemming aanvragen voor jezelf en voor je eigen (adoptie)kinderen.

Kinderen vanaf 10 jaar dienen ook zelf toestemming te geven voor een afstemming.

Je kunt geen afstemming aanvragen voor of namens iemand anders. Ook niet als partner, stiefouder, pleegmoeder, opa, zus of tante. 

Ben je geïnteresseerd in een Luisterkind-afstemming?

Stuur mij dan een mail en ik zorg er voor dat je alle informatie toegestuurd krijgt die belangrijk zijn voor een Luisterkind-afstemming.

Wanneer ik alle gegevens en de betaling heb ontvangen, ontvang je de afstemming binnen twee weken in je mailbox.